Las- en opspantafels


Wij zijn leverancier van las- en opspantafels en toebehoren van het merk Siegmund.

Siegmund heet voluit: Bernd Siegmund Groep. Ook wel bekend als S4.

In de nieuwste Siegmund actiefolder vindt u een productselectie en mooie aanbiedingen. 
De folder is geldig van 1 december 2020 t/m 30 april 2021. 
Prijzen zijn excl. btw.

S4 Las- & opspantafels

Met dit 3-dimensionale opspansysteem kan zelfs de meest gecompliceerde (las)constructies snel én met grote nauwkeurigheid opspannen worden. Deze tafels worden in Duitsland gefabriceerd waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste CNC bewerkingsmethodes. De S4 lastafels staan voor de bekende Duitse degelijkheid waardoor de beste kwaliteit kan worden gegarandeerd.

Werk in drie dimensies met S4 lastafels

Tot nu toe worden constructies vlak opgespannen en gelast, waarna het werkstuk uiteindelijk– meestal omslachtig – in zijn 3 dimensies wordt samengebracht. Deze manier van werken kost veel tijd en kan tot onnauwkeurigheden leiden. Met de 3-D opspantafels kan het gehele werkstuk zéér nauwkeurig en snel 3-dimensionaal worden voorbereid, gehecht en vervolgens worden afgelast.

 

 

 

 

 

 

 

 

Werk kostenbesparend met S4 lastafels

Vooral bij klein seriewerk wordt veel meet- en steltijd bespaard door slechts éénmaal voor te bereiden. Alle aanslagen en spanklemmen worden op de juiste plaats gezet en de rest van de serie kan met grote nauwkeurigheid en reproduceerbaarheid worden opgespannen en gelast.

Door gebruik te maken van de nieuwste CNC bewerkingsmethodes (vijfzijdige bewerking), kan de beste kwaliteit worden gegarandeerd. De nauwkeurigheid van de 28 mm boring in combinatie met het 100 mm raster maakt het mogelijk te produceren met de hoogste flexibiliteit en reproduceerbaarheid.

Nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!